Novosti

2021
 • Obavijest o prestanku pružanja usluge kartičnog poslovanja i deaktivaciji Maestro debitne kartice
  5stu
  J&T banka d.d. prestaje s pružanjem usluge kartičnog poslovanja s danom 31. siječnja 2022. godine te slijedom toga raspolaganje sredstvima po Vašem tekućem računu/poslovnom transakcijskom računu korištenjem Maestro debitne kartice više neće biti moguće. Od navedenog datuma pa nadalje, neće se više izdavati nove Maestro debitne kartice dok će sve postojeće Maestro debitne kartice, izdane po Vašem tekućem računu/poslovnom transakcijskom računu, automatski postati neaktivne.
  Banka ujedno prestaje s ugovaranjem novih tekućih računa i vezanih usluga po računu (Internet bankarstvo, E-štedni računi po viđenju) s danom 31. siječnja 2022. godine.
   
  Deaktivacija debitne Maestro kartice izdane po Vašem tekućem računu/poslovnom transakcijskom računu izvršiti će se s danom 31. siječnja 2022. godine, nakon čega više neće biti moguće raspolagati karticom po tekućem računu/poslovnom transakcijskom računu, što uključuje: nemogućnost podizanja gotovog novca na bankomatima u zemlji i inozemstvu, plaćanje karticom na EFT-POS uređajima u zemlji i inozemstvu te sve druge transakcije po računu korištenjem kartice.

  Kartica će se deaktivirati i svim opunomoćenicima po Vašem tekućem računu (ukoliko ste opunomoćili jednu ili više osoba).
  Slijedno, raspolaganje novčanim sredstvima po Vašem tekućem računu biti će moguće jedino:
       - osobnim dolaskom u poslovnice Banke, i
       - korištenjem usluge internet bankarstva, ukoliko je ista ugovorena po tekućem računu.
         Uslugu internet bankarstva po Vašem tekućem računu više neće biti moguće ugovoriti nakon (i uključujući) 31. siječnja 2022. godine

  Vaš tekući račun će nakon 31. siječnja 2022. godine ostati i dalje otvoren za poslovanje, sa statusom „Aktivan“ (ili „Blokiran“, primjerice ukoliko je po računu zaprimljena eksterna blokada Financijske agencije), ali bez mogućnosti raspolaganja debitnom Maestro karticom po računu te bez mogućnosti ugovaranja novih E-štednih računa po viđenju i usluge Internet bankarstva.
   
  Izmijenjeni opći uvjeti poslovanja te sažeci i pojašnjenja izmjena istih, dostupni su i na internet stranici Banke www.jtbanka.hr, kao i u poslovnicama Banke.
   
  Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem besplatnog info telefona 0800 8222, e-poštom na 0800@jtbanka.hr ili posjetite Vama najbližu poslovnicu Banke.
 • Obavijest o prestanku automatske obnove prešutnih prekoračenja po tekućem računu
  5stu
  J&T banka d.d. prestaje s automatskom obnovom prešutnih prekoračenja od 1. siječnja 2022. godine. To znači da ukoliko će po Vašem tekućem računu na dan 1. siječnja 2022. godine biti odobreno/aktivno prešutno prekoračenje, isto će se po isteku roka važenja prekoračenja ukinuti, bez mogućnosti daljnje prolongacije, to jest bez mogućnosti automatske obnove na novi rok važenja. (Podatak o isteku roka važenja prešutnog prekoračenja, ukoliko je isto odobreno, dostupan Vam je na redovnom mjesečnom izvodu po tekućem računu).
  U tom slučaju Banka će Vam ponuditi model otplate iskorištenog iznosa ukinutog prešutnog prekoračenja, u 12 mjesečnih obroka, na način predviđen člankom 12., stavak 5. Zakona o potrošačkom kreditiranju, o čemu će Vas Banka obavijestiti pisanim putem minimalno 30 dana prije datuma prestanka važenja odnosno ukidanja prešutnog prekoračenja.
   
  Izmijenjeni opći uvjeti poslovanja te sažeci i pojašnjenja izmjena istih, dostupni su i na internet stranici Banke www.jtbanka.hr, kao i u poslovnicama Banke.
   
  Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem besplatnog info telefona 0800 8222, e-poštom na 0800@jtbanka.hr ili posjetite Vama najbližu poslovnicu Banke.
   
 • Obavijest o primjeni novih Općih uvjeta J&T banke d.d.
  2stu
 • Obavijest o preseljenju poslovnice Zagreb
  23ruj
  Obavijest o preseljenju poslovnice Zagreb na novu adresu

  Poslovnica Zagreb, dana 27. rujna, biti će zatvorena za poslovanje s klijentima zbog preseljena na novu lokaciju.
  Poslovnica J&T banke d.d. u Zagrebu od dana 28. rujna 2021. godine s klijentima posluje na 8. katu poslovnog kompleksa BHB, u Ulici kneza Branimira 71E (ugao Branimirove i Heinzelove ulice).
  Ovim putem pozivamo Vas da nas posjetite na novoj adresi, gdje svojim klijentima i dalje stojimo na raspolaganju sada u još ugodnijem poslovnom okruženju.


  Radno vrijeme poslovnice
  PONEDJELJAK - UTORAK - SRIJEDA - PETAK:
  09:00-15:00
  ČETVRTAK:
  12:00-18:00
   
 • Obavijest o primjeni nove kamatne stope po E-štednom računu od 1.10.2021.
  15ruj

  Uslijed smanjenja Indeksa referentne kamatne stope na depozite,  od 01.10.2021. kamatna stopa po E-štednom računu po viđenju iznositi će 0,25%, godišnja, promjenjiva.
   
  Visina promjenjivih kamatnih stopa se, sukladno Načelima, prati putem ¨Indeksa referentne kamatne stope na depozite¨ (dalje: Indeks), koji se izračunava i objavljuje na internet stranicama Banke kvartalno. Indeks prati trend tržišnih kamatnih stopa na depozite građana u RH.
   
  Kretanje Indeksa, kao i važeća Načela koja detaljno propisuju uvjete promjenjivosti kamatnih stopa, dostupni su Vam na internet stranici www.jtbanka.hr, kao i u poslovnicama J&T banke d.d.
   
 • Obavijest o primjeni novih Općih uvjeta J&T banke d.d. za obavljanje poslova platnog prometa s fizičkim osobama (potrošačima)
  14ruj
 • Obavijest o primjeni novih naknada u poslovanju s fizičkim osobama od 1.6.2021.
  11svi

  Poštovani klijenti,

  u skladu s Općim uvjetima J&T banke d.d. za obavljanje poslova platnog prometa s fizičkim osobama (potrošačima), Općim uvjetima poslovanja J&T banke d.d. i Načelima Banke za utvrđivanje kamatnih stopa za depozite građana i promjene naknada za usluge, obavještavamo Vas da će J&T banka počevši od 1. lipnja 2021. obračunavati naknadu za podizanje gotovine na bankomatima unutar MBNet mreže u iznosu 1,5% od iznosa isplate odnosno minimalno 15,00 kn.

  U skladu s time, podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji i inozemstvu biti će uz naknadu, dok i dalje možete bez naknade podizati gotovinu na bankomatima J&T banke.

  Izvod iz Odluke o naknadama u primjeni od 1. lipnja 2021. možete pronaći ovdje.

  Za sva pitanja slobodno nam se obratite na besplatni broj telefona 0800 8222, email: 0800@jtbanka.hr, odnosno u najbližu poslovnicu Banke.

  Zahvaljujemo na razumijevanju i povjerenju.
 • Obavijest o primjeni novih Općih uvjeta poslovanja J&T banke d.d. po transakcijskim računima poslovnih subjekata
  19ožu
  Poštovani klijenti,

  obavještavamo Vas da su ažurirani i objavljeni slijedeći Opći uvjeti:

  Opći uvjeti poslovanja J&T banke d.d. po transakcijskim računima poslovnih subjekata u primjeni od 19.04.2021.
 • Obavijest o novom Šifraniku vrsta osobnih primanja
  4ožu
  Poštovani klijenti,

  Obavještavamo Vas da je ažuriran Šifarnik vrsta osobnih primanja:

  Isplata osobnih primanja
 • Obavijest o primjeni novih Općih uvjeta J&T banke d.d. za obavljanje poslova platnog prometa s fizičkim osobama (potrošačima)
  18vlj
 • Obavijest o preseljenju poslovnice Centrala i bankomata na novu adresu
  18sij
  Poštovani klijenti,

  ovim putem željeli bismo Vas obavijestiti da će dana 22.1.2021. poslovnica Centrala biti zatvorena za klijente zbog preseljenja na novu lokaciju. Bankomat neće biti dostupan za klijente od 21.1.2021. zbog preseljenja na novu lokaciju, dok će na novoj lokaciji  u Aninoj 2, Varaždin bankomat biti dostupan od 25.01.2021.

  Također Vas obaviještavamo da će od 25.01.2021. poslovnica Centrala poslovati na novoj adresi: Anina 2, 42000 Varaždin.

  Zahvaljujemo na razumijevanju
 • Obavijest o primjeni novih kamatnih stopa na štednju građana od 1.2.2021.
  15sij

  Poštovani klijenti,

  Obavještavamo Vas da s 01.02.2021. Banka smanjuje redovne kamatne stope na oročenu štednju građana za nove depozite i oročenja na novi rok.

  Visine novih kamatnih stopa važećih od 1. veljače 2021. možete naći ovdje – Letak redovnih kamatnih stopa.

 • Obavijest o primjeni novih Općih uvjeta J&T banke d.d. za kreditno poslovanje s građanima (potrošačima)
  13sij