Internet bankarstvo

Internet bankarstvo

Internet bankarstvo  je usluga Banke putem koje smo našim klijentima dostupni i u virtualnom svijetu. Slijedeći najnovije bankarske tehnologije i trendove te potrebe naših klijenata ovu uslugu kontinuirano unapređujemo, osiguravajući jednostavan i siguran sustav plaćanja putem Interneta.

Internet bankarstvo donosi brojne pogodnosti bržim i jednostavnijim pristupom računima i financijskim sredstvima.

Uslugu e-plaćanja moguće je koristiti 24 sata dnevno u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Uvjet za korištenje ove usluge je računalo s pristupom Internetu, te kartica s čitačem, koje dobivate od Banke, a nakon popunjene pristupne dokumentacije.

Usluge koje možete koristiti putem Internet bankarstva:
  • pristup bankovnim računima
  • kontrola redovitih plaćanja
  • zadavanje naloga za plaćanje svih računa u domaćoj i stranoj valuti
  • upit u stanje i promete transakcijskih poslovnih računa
  • pregled izvršenih naloga
  • ispis potvrde obavljene transakcije
  • pregled nerealiziranih naloga
  • predlošci za jednostavnije popunjavanje naloga
Praćenje ove usluge je jednostavno jer će svi prometi biti iskazani na izvodu računa. Izvod sadrži podatke o obavljenim plaćanjima i prijenosima te služi kao dokaz o plaćanju u slučaju potencijalnog korisnikova prigovora. Također, važno je naglasiti da se izvod može jednostavno ispisati s računala.

Ne manje važno je istaći i da su naknade znatno povoljnije od naknada pri plaćanju klasičnim putem (zadavanjem papirnatih naloga).

Također, Banka vodi brigu o zaštiti podataka i sigurnosti dostupa do Internet stranica Banke. U tu svrhu korištena su najnovija tehnološka rješenja kao chip-kartica, certifikat i SSL enkripcija podataka.

Prijava za korištenje usluge  Internet bankarstva:
Popunjene obrasce predajte u najbližu poslovnicu Banke ili svom voditelju poslovnog odnosa, te ćete poštom zaprimiti sve potrebno za korištenje usluge Internet bankarstva za poslovne subjekte.
Naknade se plaćaju prema Odluci o naknadama za usluge koje obavlja J&T banka d.d. u poslovanju s poslovnim subjektima i potrošačima. Izvadak iz Odluke Vam je dostupan ovdje: http://www.jtbanka.hr/poslovni-subjekti/poslovni-racuni/82.