0800 8222
Pretraživanje

MasterCard SecureCode usluga

J&T banka d.d. (dalje: Banka) u svoju ponudu uvela je novu uslugu, MasterCard SecureCode. Usluga se temelji na standardu 3D Secure. MasterCard SecureCode usluga omogućava svim postojećim korisnicima Maestro debitnih kartica Banke (dalje: Maestro kartica) sigurniju kupnju i plaćanje putem Interneta. Usluga je potpuno besplatna za sve korisnike Maestro kartica te se aktivira na brz, jednostavan i siguran način, a usluga se može koristiti na svim Internet prodajnim mjestima koji podržavaju sustav plaćanja putem MasterCard SecureCode.

Korištenje usluge odvija se brzo i jednostavno, a sam postupak aktivacije MasterCard SecureCode usluge i postupak kupnje detaljno su opisani u Uputi za korištenje MasterCard SecureCode usluge J&T banke d.d.
Za korištenje ove usluge potrebno je prijaviti ispravan broj mobitela u sustav Banke, a ako korisnik prethodno nije registrirao broj mobilnog telefona u Banci ili je isti mijenjao, potrebno je izvršiti njegovo ažuriranje u poslovnicama Banke ili putem Internet bankarstva.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na besplatni broj telefona 0800 8222, e-mail: 0800@jtbanka.hr, odnosno u najbližu poslovnicu Banke.